Funny Jokes and Quotes

11 Jokes for kids

some jokes for kids

0 88

Funny and clean jokes for kids

 

1. What did the fish say when it hit the wall?
Answer: Dam!

2. Why did the tomato blush?
Answer: Because it saw the salad dressing!

3. What do you call a bear with no teeth?
Answer: A gummy bear!

4. What did one ocean say to the other?
Answer: Nothing, they just waved!

5. What did the stamp say to the envelope?
Answer: Stick with me and we’ll go places!

6. Why did the chicken cross the playground?
Answer: To get to the other slide!

7. What did the tree say to the wind?
Answer: Leaf me alone!

8. What did the computer do at lunchtime?
Answer: Had a byte!

9. What did the 0 say to the 8?
Answer: Nice belt!

10.Why did the bicycle fall over?
Answer: Because it was too tired!

11.Why did the banana go to the doctor?
Answer: Because it wasn’t peeling well

Leave A Reply

Your email address will not be published.